France greenlights tests on cannabis for medical use

Frankrijk heeft vrijdag de eerste experimenten met cannabis voor medisch gebruik in een gecontroleerde omgeving goedgekeurd. Op grond van een decreet van het Ministerie van Volksgezondheid zal vóór maart 2021 worden begonnen met het testen van een groep van 3.000 patiënten, maar alleen voor ernstig zieke patiënten.
Total
0
Shares

Frankrijk heeft vrijdag de eerste experimenten met cannabis voor medisch gebruik in een gecontroleerde omgeving goedgekeurd. Op grond van een decreet van het Ministerie van Volksgezondheid zal vóór maart 2021 worden begonnen met het testen van een groep van 3.000 patiënten, maar alleen voor ernstig zieke patiënten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk