Cliff Ophalvens pleit voor legalisering van medicinale cannabis.

Wereldwijd is er een trend dat cannabis gelegaliseerd wordt. Maar in ons land is dat vooralsnog niet het geval.
Total
0
Shares

“Onze maatschappij is hypocriet. We zijn heel verdraagzaam naar harddrugs zoals alcohol en tabak. Die zijn genormaliseerd. Rond cannabis blijft een negatieve sfeer hangen. Het is nochtans wetenschappelijk bewezen dat cannabis veel voordelen heeft. Maar het is opvallend dat dokters die een opleiding volgen in ons land niks over cannabis leren.”

Cliff Ophalvens
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Kandabis oprichter Cliff Ophalvens geeft intiem interview aan “Zwijgen is geen optie”

Kandabis oprichter Cliff Ophalvens gaf een intiem interview aan Zwijgen is geen optie, een podcast over mensen die de wereld willen veranderen. Geen ludieke campagne, maar een titanenwerk om alle wetenschappelijke informatie over cannabis toegankelijk te maken. Een werk dat je enkel gedaan krijgt als het welzijn van een geliefde ervan afhangt.
Lees verder