Trends magazine: Cannabis zonder roes

Trends magazine schreef een artikel over de opkomst van CBD en medicinale cannabis in ons land en kwam daarvoor ten rade bij Kandabis.
Total
17
Shares

Cliff Ophalvens: “Cannabis is niet alleen goed voor MS-patiënten, maar ook voor mensen met ALS, epilepsie en kanker. Kankerpatiënten kunnen het gebruiken tegen bijwerkingen van hun chemotherapie. Je kunt niet geloven voor hoeveel mensen het een wondermiddel kan zijn tegen misselijkheid en pijn. Ik vind het jammer dat er nog een taboe hangt rond cannabis. Als zieke persoon word je nu gedwongen tot louche zaken omdat je cannabis moeten kopen in het illegale circuit.”

Wil je graag meer lezen?

Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel of koop Trends magazine (uitgave 15/08) in uw dagbladhandelaar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder