Apothekers mogen voortaan cannabisbestanddeel CBD verkopen

Apothekers mogen voortaan op voorschrift van een dokter cannabidiol (CBD) verkopen als medicijn. Dat blijkt uit een omzendbrief die het federale geneesmiddelenagentschap FAGG dinsdag heeft rondgestuurd.
Total
75
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Total
75
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder