Amerikaans congress plant hoorzitting om einde van federaal cannabis verbod te bespreken

Een belangrijk subcomité van het Amerikaans congres zal volgende week een hoorzitting houden over het huidige cannabisbeleid.
Total
6
Shares

Hoewel er op dit moment weinig details over deze hoorzitting beschikbaar zijn, wordt verwacht dat de rechterlijke commissie van misdaad, terrorisme en binnenlandse veiligheid verschillende wetsvoorstellen zal bespreken om staten in staat te stellen hun eigen cannabisbeleid te bepalen zonder dat daar een inmenging van de federale overheid aan te pas komt.

Verschillende bronnen – die liever anoniem willen blijven – hebben aan ‘Marijuana Moment’ de namen gedeeld van getuigen die naar verwachting binnenkort een formele uitnodiging zullen ontvangen om te getuigen voor tijdens deze hoorzitting op woensdag 10 juli. Gezien de achtergrond van deze personen lijkt het duidelijk dat de commissieleden niet zullen bespreken of de VS een einde moet maken aan het federale cannabisverbod, maar zich vooral zullen richten op de manier waarop dit moet gebeuren.

Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk