Illinois is in de VS de 11e staat die cannabis legaliseerd

Jay Robert Pritzker – de gouverneur van Illinois in de Verenigde Staten – heeft de historische wet voor de legalisering en regulering van cannabis ondertekend, waardoor Illinois de 11e staat is die een einde maakt aan het cannabisverbod.
Total
11
Shares

Volgens deze nieuwe wetgeving mogen inwoners van Illinois van 21 jaar en ouder tot 30 gram cannabis, vijf gram cannabisconcentraat en cannabis edibles die tot 500 milligram THC bevatten kopen en bezitten.

Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Illinois Becomes 11th State to Legalize Cannabis

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk