Rechtszaak tegen cannabisclub Trekt Uw Plant: ‘Deze vervolging moet zero tolerance-boodschap in de verf zetten’

Donderdag aanstaande valt het vonnis in de rechtszaak tegen Trekt Uw Plant, de bekendste cannabisclub van ons land. Professor Tom Decorte, criminoloog aan de UGent, vreest zware, volgens hem buitenproportionele straffen.
Total
7
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder