Bulgarije maakt geschiedenis door de eerste EU-staat te worden dat officieel CBD verkopen toestaat.

Kannaway, een dochteronderneming van Medical Marijuana Inc, zei dat het een vrij verkoopcertificaat heeft gekregen voor de productie van hennep-afgeleide CBD-producten van het Bulgaarse ministerie van landbouw, voedsel en bosbouw en het Bulgaarse voedselveiligheidsbureau.
Total
15
Shares

De producten “voldoen volledig aan de relevante vereisten van de wet op levensmiddelen van de Republiek Bulgarije en van Verordening (EG) nr. 852/2004 van het Europees Parlement en de Raad inzake levensmiddelenhygiëne”, aldus de documentatie, en de naleving strekt zich ook uit tot export.

Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Bulgarije maakt geschiedenis door de eerste EU-staat te worden dat officieel CBD verkopen toestaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk