9 Geneesmiddelen die u best niet gebruikt in combinatie met cannabis

Medicinale cannabis wordt over de hele wereld steeds populairder. Hoewel al meermaals bewezen heeft dat die nuttig kan zijn in de medische wereld, weten onderzoekers nog steeds vrij weinig over hoe cannabis kan interageren met heel wat farmaceutische medicijnen.
Total
4
Shares

In de komende jaren zal er zeker en vast heel wat onderzoek gedaan worden over dit onderwerp. Maar in tussentijd zijn hier alvast negen medicijnen die u over het algemeen best vermijdt wanneer u cannabis voor medicinale of recreatieve doeleinden gebruikt.

Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Total
4
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk