9 Geneesmiddelen die u best niet gebruikt in combinatie met cannabis

Medicinale cannabis wordt over de hele wereld steeds populairder. Hoewel al meermaals bewezen heeft dat die nuttig kan zijn in de medische wereld, weten onderzoekers nog steeds vrij weinig over hoe cannabis kan interageren met heel wat farmaceutische medicijnen.

In de komende jaren zal er zeker en vast heel wat onderzoek gedaan worden over dit onderwerp. Maar in tussentijd zijn hier alvast negen medicijnen die u over het algemeen best vermijdt wanneer u cannabis voor medicinale of recreatieve doeleinden gebruikt.

Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

“Marijuana Lite” Is Taking Over Europe. Here’s Why.

“Marijuana lite” or “CBD cannabis” is becoming popular in Switzerland, Italy, France, and the UK, but what is it? The technically legal herb is derived from the hemp plant, with less than 1 percent THC. Although marijuana lite is packed with CBD, the question remains: will smoking this bud get you high?
Lees verder