De voorzitters van alle jongerenpartijen geven hun visie op het drugsbeleid

Vice stelde de Jongvoorzitters van Groen, s.pa, PVDA, Open VLD, CD&V, N-VA en Vlaams Belang vijf prangende vragen over het drugsbeleid. Wat met drugs in het nachtleven? Kunnen we de war on drugs winnen? Zou ze mensen de mogelijkheid geven om de kwaliteit van hun drugs te laten testen?
Total
38
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder