Nieuw-Zeeland legt volgend jaar legalisering van cannabis op tafel

Samen met de parlementsverkiezingen zullen de Nieuw-Zeelanders zich volgend jaar ook kunnen uitspreken over de legalisering van cannabis. Dat maakte de regering van premier Jacinda Ardern vandaag bekend in hoofdstad Wellington.
Total
8
Shares
Total
8
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Niet alles perfect in orde bij hennepwinkel ‘De Boeren’, blijft wel open

De Kortrijkse hennepwinkel ‘De Boeren’ op de Graanmarkt is nog niet met alles perfect in orde. Dat blijkt na een grondige controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), FOD Economie, douane en agenten van de politiezone Vlas zo’n drie weken geleden. De winkel blijft voorlopig wel gewoon open. “Alles is nieuw, we passen nog elke dag zaken aan om alles in orde te brengen”, klinkt het bij de zaakvoerders.
Lees verder