Kandabis oprichter Cliff Ophalvens geeft intiem interview aan “Zwijgen is geen optie”

Kandabis oprichter Cliff Ophalvens gaf een intiem interview aan Zwijgen is geen optie, een podcast over mensen die de wereld willen veranderen. Geen ludieke campagne, maar een titanenwerk om alle wetenschappelijke informatie over cannabis toegankelijk te maken. Een werk dat je enkel gedaan krijgt als het welzijn van een geliefde ervan afhangt.
Total
192
Shares

Het voorbije jaar was ik een undercover activist, wilde ik niet te veel aandacht trekken, maar vanaf vandaag verandert dat. De belangrijkste persoon in mijn leven heeft cannabis nodig om haar ziektesymptomen te bestrijden, niemand heeft het recht om haar dat te ontzeggen.

Zwijgen is geen optie verzamelt en steunt de pioniers die onze wereld veranderen. Ze filmen hun strafste inzichten en verhalen en verspreiden ze om hun impact te vergroten.

Ik ben enorm fier dat ze ook mijn verhaal aan de wereld wilden tonen.
Je kan dit interview ook beluisteren via SoundCloud Spotify, Google Podcasts, Stitcher, Tune In, Castbox en Apple Music.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Cannabis geeft MS-patiënte (30) weer zin in het leven: “Iedereen vroeg waar haar energie plots vandaan kwam”

Cannabis geeft de 30-jarige Amélie uit Asper weer zin om te leven. “Aanvankelijk stond ik weigerachtig tegenover het experiment. Maar als ik zie hoe de levenskwaliteit van mijn vrouw verbeterd is, ben ik volledig overtuigd. Nu onze regering nog, want hier loopt men mijlenver achterop als het over medicinale cannabis gaat”, ervaart Cliff Ophalvens (32).
Lees verder