Hans Maes (Open VLD): “Decriminaliseer druggebruik. Regulariseer cannabis.”

De 28-jarige Hans Maes is een Antwerpenaar én liberalist in hart en nieren. Sinds 2014 is hij actief in de Vlaamse politiek met – naar eigen zeggen – “een sterke mening en oprecht engagement”. De komende verkiezingen staat hij op de vijfde plaats voor Open VLD op de Europese lijst.
Total
10
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Dagelijks Vanalles:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder