Cannabis legaliseren kan de Belgische staat 150 miljoen opleveren

150 miljoen euro, zoveel zou de overheid kunnen verdienen aan het legaliseren van cannabis. Dat is het resultaat van berekeningen van denktank Vrijdaggroep. Nooit eerder werd in het hele legaliseringsdebat rekening gehouden met het financiële aspect.
Total
137
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

 Lees het volledige artikel op de website van Het Laatste Nieuws:

Total
137
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder

Wetteren kan cannabis shop niet verbieden

Krijgt na Gent ook Wetteren een cannabisshop? Die vraag stelt gemeenteraadslid Wouter Bracke (VB) zich. Er doen geruchten de ronde dat een dergelijke winkel zich wil vestigen in het centrum en hij wilde het standpunt van de gemeente weten hierover.
Lees verder