In Ieper opent al tweede zaak voor legale cannabis: “Speciaal naar hier verhuisd”

Na Kortrijk heeft nu ook Ieper zijn cannabiswinkel De Boeren. Het is de tweede zaak in de Kattenstad waar legale cannabis mag worden verkocht. “We zijn zelfs naar Ieper verhuisd”, zeggen de uitbaters.
Total
18
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Lees het volledige artikel op de website van Het Laatste Nieuws:

Total
18
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder