Minnesota: Study finds that medical cannabis eases cancer symptoms

A study, published in the Journal of Oncology Practice, has found that cancer patients enrolled in the Minnesota medical cannabis program showed an improvement in symptoms, like pain and nausea, after consuming medical marijuana for four months.
Total
18
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Huffs n Puffs:

Minnesota: Study finds that medical cannabis eases cancer symptoms

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Wat is de wetgeving rond medicinale cannabis?

Drugsbezit- en gebruik is in België geregeld in de Wet op de verdovende middelen van 24 februari 1921. Deze werd in juni 2003 aangepast waarbij er een onderscheid gemaakt werd tussen cannabis en andere drugs alsook minderjarigen en meerderjarigen. Minderjarigen zijn ten allen tijde strafbaar, voor meerderjarigen wordt onderscheid gemaakt tussen gebruik en het bezit van cannabis en andere drugs.
Lees verder