Kortessemse ondernemers in de ban van medicinale cannabis

Zondag werd het netwerkevent T2REND over medicinale cannabis door 100 bezoekers bezocht. In de mooie orangerie van het kasteel van Ridderborn werden de gasten royaal ondergedompeld en betoverd in een oase van boeiende sprekers en gidsen met op de achtergrondmuziek van Patricia Frenay. Marco van de smoökschuür verzorgde de walking diner met Kortessemse lekkernijen.
Total
6
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Het Belang Van Limburg:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder