75% van Madrileense cannabis bevat sporen van menselijke uitwerpselen

De overgrote meerderheid van de cannabis (88,3 procent) die wordt gedeald in de Spaanse hoofdstad Madrid, is niet geschikt voor consumptie. 75% van de aangeboden hasj bevat sporen van menselijke uitwerpselen, luidt het bij onderzoekers van de Madrileense Complutense Universiteit. Zij stellen onomwonden dat gebruikers grote gezondheidsrisico’s lopen. Hun bevindingen zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Forensic Science International.
Total
22
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Het Laatste Nieuws:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder