Efforts to boost THC in EU hemp could bring results by 2021

The European Union could soon change the allowed legal THC level in approved hemp varieties from 0.2% to 0.3% after the European Parliament Committee on Agriculture and Rural Development recently approved a batch of proposals for post-2020 reforms to the EU’s Common Agriculture Policy (CAP).
Total
12
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Hemp Today:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

“Marijuana Lite” Is Taking Over Europe. Here’s Why.

“Marijuana lite” or “CBD cannabis” is becoming popular in Switzerland, Italy, France, and the UK, but what is it? The technically legal herb is derived from the hemp plant, with less than 1 percent THC. Although marijuana lite is packed with CBD, the question remains: will smoking this bud get you high?
Lees verder

EU op weg naar legalisering mediwiet in heel Europa

Ambtenaren van de Europese Gemeenschap beginnen vandaag – maandag 14 januari – officieel met een onderzoek naar de potentiële klinische voordelen van medicinale cannabis en op cannabis gebaseerde medicijnen. Men kijkt ook naar de beschikbaarheid ervan in Europa en dat alles met een helder doel: legale mediwiet in heel de EU!
Lees verder