Voormalige witloofboer teelt al 15 jaar medicinale cannabis voor Nederlandse overheid

Wat in Nederland al 15 jaar kan, mag nu ook in ons land: met de oprichting van een cannabisbureau zette de Kamer het licht op groen voor de productie van medicinale cannabis. “De giechelfactor is verdwenen”, zegt Tjalling Erkelens, CEO van Bedrocan, dat in opdracht van de Nederlandse overheid medicinale cannabis produceert. “Als ik op een feest kom, vraagt niemand nog of ik jointjes heb meegebracht. Dat was 15 jaar geleden wel even anders.”
Total
212
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

 Lees het volledige artikel op de website van Het Laatste Nieuws:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder