‘War on drugs in Gent Als liberaal verwacht ik meer van een blauw-groene coalitie’

‘Durf te kiezen voor een nieuwe aanpak die ten gronde iets doet aan de drugsproblematiek, in plaats van uw Antwerpse rivaal achterna te hollen en vooral aan window dressing te doen’, schrijft Sepp Tyvaert (Open VLD) tot de Gentse burgemeester Mathias De Clercq.
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Knack:
Total
0
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder