Gebruik van marihuana tijdens zwangerschap vergroot risico op psychose bij nageslacht

Zwangere vrouwen die cannabis gebruiken, kunnen het risico dat hun ongeboren kind later in het leven psychose zal krijgen lichtjes verhogen, suggereert nieuw onderzoek van de Washington University in St. Louis.
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van DrugsInc:

Gebruik van marihuana tijdens zwangerschap vergroot risico op psychose bij nageslacht

Total
0
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Wat is de wetgeving rond medicinale cannabis?

Drugsbezit- en gebruik is in België geregeld in de Wet op de verdovende middelen van 24 februari 1921. Deze werd in juni 2003 aangepast waarbij er een onderscheid gemaakt werd tussen cannabis en andere drugs alsook minderjarigen en meerderjarigen. Minderjarigen zijn ten allen tijde strafbaar, voor meerderjarigen wordt onderscheid gemaakt tussen gebruik en het bezit van cannabis en andere drugs.
Lees verder