Survey 40% of U.S. Adults Interested In Trying CBD Products

According to a survey from High Yield Insights, about 40 percent of adults 21-and-older are interested in using CBD “under the right conditions.” The majority of those that indicated willingness in trying CBD were 35-and-older (64 percent), female (56 percent), with some college experience (79 percent).
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Survey: 40% of U.S. Adults Interested In Trying CBD Products

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Wat is de wetgeving rond medicinale cannabis?

Drugsbezit- en gebruik is in België geregeld in de Wet op de verdovende middelen van 24 februari 1921. Deze werd in juni 2003 aangepast waarbij er een onderscheid gemaakt werd tussen cannabis en andere drugs alsook minderjarigen en meerderjarigen. Minderjarigen zijn ten allen tijde strafbaar, voor meerderjarigen wordt onderscheid gemaakt tussen gebruik en het bezit van cannabis en andere drugs.
Lees verder