Twee jaar cel voor ‘cannabisbloemist’ die wiet kweekte voor 150 leden van vzw Oost West Thuis Best

De voorzitter van een vzw uit Stekene die cannabis kweekte in een serre en de oogst ervan verdeelde over 150 leden, is veroordeeld tot twee jaar cel. Fatih P. (41) hield tijdens zijn proces vol dat wat hij deed volstrekt legaal was.
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Het Nieuwsblad:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder