Opinie: Moderniseer ons drugsbeleid (richt een parlementaire werkgroep drugs op)

De nieuwsberichten over (illegale) drugs zijn vaste kost in onze media: terwijl afgelopen woensdag melding werd gemaakt van bijna 100 kilogram cocaïnevangst in de Antwerpse haven (Gazet Van Antwerpen, 20/2), worden we vandaag geconfronteerd met het overlijden van een personeelslid van een bekende Gentse discotheek aan een hoge dosis MDMA.
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Smart On Drugs:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder