Limburgs tuincentrum verkoopt materiaal voor cannabisplantages

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft de eigenaars van een tuincentrum in Bree donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee en drie jaar en een boete van 6.000 euro omdat ze producten voor cannabisplantages verkochten in hun centrum en via een webshop. Bij één van de vennoten werden ook de resten van een cannabisplantage gevonden. Het tuincentrum zelf moet een boete betalen van 60.000 euro. Daarnaast werden een bedrag van 106.126 euro en een Porsche Cayenne verbeurd verklaard.
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van het Nieuwsblad:
Total
0
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder

Wetteren kan cannabis shop niet verbieden

Krijgt na Gent ook Wetteren een cannabisshop? Die vraag stelt gemeenteraadslid Wouter Bracke (VB) zich. Er doen geruchten de ronde dat een dergelijke winkel zich wil vestigen in het centrum en hij wilde het standpunt van de gemeente weten hierover.
Lees verder