Schepen heeft vragen bij ‘Cannabis Store’ in centrum van Mechelen: “Dienst economie wist van niets”

Cannabis kopen op de Bruul in Mechelen? Sinds kort is het mogelijk. In de nieuwe zaak Weedness wordt cannabis met een zeer laag THC-gehalte verkocht, waardoor het product volgens zaakvoerder Yehudi Hellevoet volledig legaal is. Toch zijn er nog grijze zones.
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.
Lees het volledige artikel op de website van Gazet Van Antwerpen:
Total
0
Shares

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder