AB InBev vecht met wiet tegen dalende alcoholverkoop

De Belgische beursgenoteerde bierbrouwer AB InBev bekijkt of hij drankjes kan maken met cannabis erin. Daarvoor sloot de Stella Artois-brouwer een samenwerking af met het Canadese Tilray, dat vooral focust op marihuana voor medisch gebruik.
Total
0
Shares
Wil je graag meer lezen?
Klik dan zeker door naar de website van de uitgever van dit artikel.

Lees het volledige artikel op de website van De Tijd:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke week bundelen we alle nieuwtjes voor jou samen in één handige nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook leuk

Brugge heeft zijn eerste cannabiswinkel: ‘Veni Vici’

Na eerder al Gent en Roeselare heeft nu ook Brugge met ‘Veni Vici’ zijn eerste CBD-winkel, waar legale cannabis verkocht wordt. En wel in de drukke Noordzandstraat. “Ik heb voor alle zekerheid de toelating gevraagd van burgemeester De fauw. Alles is in orde en legaal”, zegt uitbater Gunther Van Den Brande.
Lees verder